OnderhoudService en Onderhoud

Altijd een heerlijk warm huis en warm water uit de kraan. Het is allemaal zo vanzelfsprekend. Tot het misgaat en u dus niet meer kunt genieten van een warme douche. Loop geen risico en kies voor een service- en onderhoudsabonnement bij Baderie Heesakkers.

Onze abonnementen

Hulp is nooit ver weg en we lossen uw probleem snel op. Onze installateur verzorgt bovendien ook het periodiek onderhoud van uw installaties. Dit verlengt de levensduur, is beter voor het milieu en geeft langer plezier van uw installatie.

Basis abonnement
Periodiek voorziet uw installateur in deskundig onderhoud. Als u een storing heeft aan een installatie kunt op elk tijdstip van de dag, 7 dagen per week contact met ons opnemen zodat wij diezelfde dag het probleem kunnen oplossen. Hiervoor betaalt u geen voorrijkosten. Kosten voor arbeid en materiaal worden apart in rekening gebracht.

Basis plus abonnement
Als u meer zekerheid wilt, dan kiest u het ‘Basis plus’ abonnement. U heeft alle zekerheden van het Basis abonnement met daarbij de garantie dat u geen arbeidskosten betaalt. Alleen materiaalkosten worden apart in rekening gebracht.


Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak

‚Äč )