NieuwbouwNieuwbouw

Baderie Heesakkers voert nieuwbouw- en renovatiewerken uit voornamelijk in de woningbouw met als opdrachtgevers aannemersbedrijven, overheden en particulieren in de omgeving van Veldhoven.

Werkzaamheden

Het werkgebied omvat gas- en waterinstallaties, sanitaire installaties, riolering, dakbedekking en koper- en zinkwerken. Het ontwerp, de calculatie en de werkvoorbereiding gebeurt geheel in eigen beheer bij Baderie Heesakkers, waardoor de lijnen heel kort en snel zijn. De installatietekeningen worden in het programma CAD uitgewerkt inclusief het berekenen van de bijbehorende dimensionering voor gas-, water en riolerings- installaties. Als bedrijf hebben wij het welzijn van onze medewerkers hoog in het vaandel staan bovendien zijn wij Komo Instal en Vca* gecertificeerd.

Showroom

In onze eigen sanitair- en tegel showroom van 400 m2 worden opdrachtgevers en kopers ontvangen en geadviseerd waarna onze verkopers de opdrachten omzetten van ontwerp naar uitvoering. Baderie Heesakkers is een echt familiebedrijf waarbij men één aanspreekpunt heeft, om de lijnen zo kort mogelijk te houden. Dit wordt door onze klanten als erg prettig ervaren.

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak

‚Äč )