Badkamer ontwerpBadkamerontwerp

Het ontwerpen van een badkamer is spelen met ruimte. Ordenen en rangschikken; vorm en kleur op elkaar afstemmen. Baderie Heesakkers is uitkozen voor het ontwerpen en maken van de meest inspirerende badkamers.

Dat een badkamer tegenwoordig wordt ontworpen, is een heel verschil met vroeger. Toen was een badkamer puur functioneel en werd er niet naar het ontwerp gekeken. Maar nu de badkamer steeds meer een ontspanningsruimte wordt, veranderen de eisen.

De badkamer is tegenwoordig een volwaardige kamer in huis en dus permitteren mensen zich steeds meer luxe. Of u een grote of kleine badkamer heeft, maakt niet uit. Voor elke badkamer zijn leuke oplossingen te bedenken.

Maak een afspraak


Ontwerp uw eigen badkamer

Probeer eens digitaal uw droombadkamer uit te tekenen met behulp van het ontwerpprogramma. Het werkt zeer eenvoudig en u kunt uw ontwerp online in 3D bekijken!

Wilt u vervolgens uw eerste ontwerp laten professionaliseren door de Badkamer expert dan kunt u uw ontwerp met een muisklik naar de Baderie Heesakkers sturen. Wij zullen dan contact met u opnemen voor een afspraak.

Start het ontwerpprogramma

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak

‚Äč )