Baderie Heesakkers

Kapelstraat Zuid 45
5503 CV Veldhoven
040-2532390
info@baderieheesakkers.nl

Openingstijden
Maandag Op afspraak
Dinsdag 09.00-18.00 uur
Woensdag 09.00-18.00 uur
Donderdag 09.00-18.00 uur
Vrijdag 09.00-18.00 uur
Zaterdag 09.00-16.00 uur
Zondag Gesloten

Showroom Veldhoven

Baderie Heesakkers is al 55 jaar een begrip in Veldhoven en omstreken. Kom eens langs in onze showroom waar u badkamerideeën kunt opdoen. Alles voor uw badkamer onder één dak van sanitair en tegels tot decoratie zoals badmatten, handdoeken en accessoires. En niet te vergeten onze Signatuur schoonmaakmiddelen voor een langdurige schone en frisse badkamer.

Baderie Heesakkers

Bij Baderie Heesakkers kunt u terecht voor complete badkamer, centrale verwarming, loodgieterswerk en dakwerken in onder andere nieuwbouw, verbouwingen van woningen via aannemers of particulieren en verbouwing van badkamers. In onze +/- 350 m2 grote showroom hebben wij een groot assortiment sanitair, tegels, accessoires, schoonmaakmiddelen, badmatten en handdoeken.        

Badkamer renovatie

Of het nu gaat om richting van een complete badkamer of u wilt in een bestaande badkamer met minimale middelen een maximaal effect realiseren, bij Baderie Heesakkers bent u aan het juiste adres. Samen met u bekijken wij de mogelijkheden qua ruimte, benodigde aanpassingen op installatiegebied en budget. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren en begeleiden bij het samenstellen van uw badkamer.

Installatie werkzaamheden

Voor de doe-het-zelver kunnen wij niet alleen het sanitair leveren, maar wij hebben ook een uitgebreid assortiment aan aansluitmaterialen. En natuurlijk niet te vergeten: u kunt ook bij ons terecht voor uw CV-ketel, zonnepanelen en zonneboiler, waarbij wij u ook een onderhouds- en servicecontract kunnen aanbieden.

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak

)